Mai gondolatok

 

Jó szerencsével köszöntött ránk a mai nap - szeretett Satgurunk darshanját kaptuk.Az, aki belegabalyodott a világba, az, aki mindig belefeledkezik ebbe a világba,
az, aki sokszor megtette már az utat felfelé és lefelé,
az, aki megállt ebben a világban, az, akit megfogott a világ babonája és vakhite -
az tanulja a Satguru tanításait, őt helyezte a Satguru az Ösvényre.

Ömlenek ajkairól a szavak, mint a tenger hullámai. Beszélt távoli és közeli fényekről, a múlt, a jelen és az elkövetkező napok eseteiről és sok jó dologról. Így ébresztette fel a bensőnket.

A Szeretett, aki e halandó világban imádatra érdemes, mentes minden kísértéstől. Ő a csillaga ennek a sötét világnak, eltörölte a világ bűneit - az enyémet és a tiédet. Megkülönbözteti a hazugságot az igazságtól, a lenti világot a fenti világtól.

Aki pokolra jutna, mennyet nyer, ha az Ő Ösvényére tér. Kezünkben a döntés. Aki végzi a meditációt, akár ma, akár holnap, abban soha nem szűnik meg a Naam utáni éhség, mert az Ösvényre térve sok bűnös vált imádóvá…

A felhők árnyékából, az esőcseppek mögül, a tél hidegéből és a nyár hevéből a Mester tanításai, a Mester kegye és mondásai milliókat szabadítanak meg, ha csak egyszer is emlékeznek az Ő Naamjára.

Jó szerencsével köszöntött ránk a mai nap - szeretett Satgurunk darshanját kaptuk.


Grafika: Vékony Andrea, Marton Ágnes, Web: Kemb