Mai gondolatok

 

Sokkal könnyebb felejteni, mint emlékezni.Sokkal könnyebb tudatában lenni a bajnak, mint tudatában lenni a Mester védelmének és szavahihetőségének.

Ő mindig jelen van, és belül, saját magunkban vezet rá az útra, hogy megtaláljuk a titkot, amelyről már a világ kezdete óta beszélnek és írnak. Ezt ajánlja számunkra a Mester.

Mindaz, amit követel tőlünk, valójában azt jelenti: "aki szeret engem, megtartja parancsaimat". Ha bízunk benne és engedelmeskedünk neki, az engedelmesség önmagában átsegít a bajon. Így kell cselekednünk. Nem tehetünk másképp.

Ha távlataink vagy dolgokról kialakított nézeteink úgy változnak meg, hogy Istent lássuk munkálkodni mindenben, valóban lenyűgöző élményben lesz részünk.

E működésben részt is vehetünk... azért, hogy elsajátítsuk a Mesterek látásmódját, az ő szemszögükből lássunk - még mielőtt arra felkészültünk volna. Sok bajt elkerülhetünk akkor...

Kaptunk valamit saját javulásunkra.
Ha elfogadjuk, problémáink megoldódnak vagy eltűnnek, hogy ne létezzenek többé...Grafika: Vékony Andrea, Marton Ágnes, Web: Kemb