A menüpontokról

 

A Tanfolyamok menüpontot a levegő elemhez társítottam, mert a tanfolyamokon tudást adok át. Mivel a tudás átadása könnyedén történik, s maga a tudás is levegős érzetet kelt bennem, nem esett nehezemre ez a társítás.
 
A Publikációk menüpont értelemszerűen a tűz elemmel asszociálható, mert minden alkotáshoz belső tűzre van szükség. Egyszerűen fogalmazva: ihlet nélkül nem lehet írni.
 
A Napi gondolatok menüpont az éter, kvintesszencia vagy űr elemre rezonál bennem. Ezek a gondolatok a Sant Mat Mestereinek szellemiségében gyökereznek, majd miután tudatosítottuk, és a szívünkbe fogadtuk őket, napi tennivalókká, gyakorlattá válnak.
 
Az Életvezetés menüpont a víz elemhez társítható, mert önmagunk megújításáról van itt szó, a gondolataink, érzelmeink, tetteink, szokásaink megtisztításáról, ha úgy tetszik, átmosásáról. Persze első sorban azért került a víz elemhez, mert érzések nélkül nem lehet élni…
  
A Természetgyógyászat menüpont a föld elemet idézi fel, mert a gyógyítás érzékelésen és információ felvételen alapul, és egyértelműen a valóság tudatosításával kezdődik. Aztán az érzékszervek, színek, hangok, és a Föld kincsei, a növények, a belőlük nyert eszenciák, valamint a féldrágakövek használatával folytatódik, majd az összezavart információ – ezt nevezzük betegségnek – kijavításával ér véget.

 


Grafika: Vékony Andrea, Marton Ágnes, Web: Kemb