Mivel foglalkozom?

 

Elsősorban életvezetéssel foglalkozom, de sok egyébbel is, ami az életvezetéssel összefügg, így asztrológiával, Bach terápiával, az érzelmi stresszoldás különböző módszereivel, valamint a csakra terápia és a nemes-kövek, illóolajok kapcsolatával.
 
A Hagyományos Kínai Orvoslás összefüggésrendszere régóta foglalkoztat, a HKO testüregekkel kapcsolatos tanítása és bioenergetikai érdeklődésem vezettek el a rezgésekkel és a hangokkal kapcsolatos terápiák felé, így a NES terápiához és a tibeti hangtálakhoz.

Kedvenc tevékenységeim közé tartozik a könyvíráson kívül az asztrológiai képletek elemzése kártyák segítségével (megállapítható általuk a szülött hozott és megoldandó problémaköre, a személyisége jellemző vonásai és életének legfontosabb feladata), valamint a belső munkák, mint a meditáció és a kreatív vizualizáció. Utóbbi nagy segítséget jelent az érzelmi traumák feltárásában és feloldásában, a bennünk élő belső gyermek sérüléseitől kezdve felnőttkori gondolkodásbeli és érzelmi beidegződéseinkig.

A tanfolyamaimon említésre kerülnek a természetgyógyászati ténykedésemből "lepárolt" tanulságok, mint

  • a testi és érzelmi méregtelenítés és az idegen anyagok (nehézfémek stb.) kivezetése a testből,
  • az alkati teszt és asztrológiai képlet, vagyis az elemek dominanciája alapján beállított táplálkozás és a testsúlyszabályzás,
  • asztrológiai képlet segítségével a Bach terápiás alkati szer megállapítása,
  • a Hagyományos Kínai Orvoslás összefüggései a testi és lelki betegséghajlamokkal,
  • a candidás és allergiás esetek, valamint a nehezen gyógyuló bőrtünetek összefüggése az immunerősítéssel,
  • aurák és csakrák tisztítása és kezelése prána terápiával és prána pszichoterápiával, valamint a csakrák, mint tudatközpontok összefüggései a félelmeinkkel, az életterületeinkkel, a mudrákkal és általában az életvezetéssel.

Grafika: Vékony Andrea, Marton Ágnes, Web: Kemb