Önéletrajzom


Magyarország egyik legszebb városában, Pécsett születtem. A honlapom 2010-től működik, és ugyancsak 2010-től lett Pécs Európa egyik Kulturális Fővárosa. Érdekes egybeesés, igaz?

Érdeklődésem korán az élet értelmének keresése és az élet megismerése felé fordult. 1987 óta foglalkozom meditációval, 1989 óta természetgyógyászattal.

Meditációs tanulmányaimat 1987-1997-ig négy európai országban, az Egyesült Államokban és Indiában folytattam. Jelenleg a vizualizáció és a meditáció hatásait tanulmányozom életvezetésünk és testi-lelki egészségünk terén.

2000-ben és 2001-ben letettem az ETI-ben az egészségügyi és természetgyógyászati modulvizsgákat, majd edu-kineziológiából és bioenergetikából szakvizsgáztam. 2002. eleje óta okleveles természetgyógyászként dolgoztam 2007-ig, azóta nyugdíjasként könyveket írok.

Könyveim témája a testi és lelki táplálással/táplálkozással, az illóolajokkal, a Bach terápiával és a vizualizációval, meditációval történő egészségvédelem illetve gyógyítás, valamint ezek használata életvezetésünkben. Mivel fentiek gyakorlati haszna életminőségünk és egészségünk javulásában mutatkozik meg, hatásukat esettanulmányokban mutatom be.
Jelenleg a gyógyító rezgésekről, azaz a fény- és hangterápiáról írok, remélem 2010. folyamán ez a könyv is eljut az olvasókhoz.


Következő

Grafika: Vékony Andrea, Marton Ágnes, Web: Kemb